AniWeather – Időjárás app

aniweather

Ezer meg egy időjárás alkalmazást találhatunk a Play áruházban, van minden ami szem szájnak ingere, így nem egyszerű érvényesülni a rengeteg alkalmazás között.

Az alkalmazást egy régi XDA tag fejleszti. Magát az alkalmazást a letisztultság, színekkel telítettség és az egyszerű animációk jellemzik. Rengeteg adatot is megtudhatunk mindemellett, A légnyomástól kezdve a szélerősségen át a Páratartalomig minden adatot megtalálnuk. Természetesen adott az előrejelzés is a következő 48 órára, ami le van bontva órákra, illetve 7 napos előrejelzés is van. Beállíthatjuk lakhelyünket vagy támaszkodhatunk a GPS adatokra is. Beállításokban kiválaszthatjuk, hogy milyen mértékegységet szeretnénk látni. Egyenlőre widget nincs az alkalmazáshoz, de készül! Magyar nyelv is elérhető az alkalmazásban, ám még nem végleges és akadhatnak benne fordítási hibák, így ha ilyet találsz, akkor az Irj nekem menüpont alatt küldj nekem egy üzenetet hogy hol található, mi a hiba illetve egy képernyőmentést a könnyebb azonosítás végett. Az AniWeather-t megtalálod egyedül a Google Play áruházban, a lenti linket használva. A program ingyenes!

AniWeather
Developer: deapps studio
Price: Free
0

Related Posts

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.