Disorder Battle Royale

disorder-38

A NetEase nagyon belehúzott Battle Royale játékok terén és itt a következő, ami már nem csak a keleti régiókban és nyelven érhető el.

A játék a Disorder nevet viseli. Legjobban az Apex-hez lehetne hasonlítani, ami szintén várható idén mobil eszközökre(őszre pletykálják). Választhatunk karaktert, minden karakternek megvan az egyedi képessége így a csapatban fontos az összjáték, amit ezekkel a képességekkel tudunk kiaknázni.

A Béta június 27-én elindult és a következő országokban elérhető: Indonézia, Malajzia, Ausztrália, Új-Zéland. 

Lehetőségünk van előregisztrációra is, hogy bekerüljünk a bétára. Gondolom Magyarországon nem lesz, de akit érdekel itt megpróbálhatja
Disorder előregisztráció

Ami nekünk fontosabb, a TapTap-ról le tudjuk tölteni az angol verziót. Töltsük le telefonunkra a TapTap alkalmazást, majd telepítsük. Ha ezzel megvagyunk, nyissuk meg ezt a Disorder linket, töltsük le, telepítsük és játszhatunk is.

iOS felhasználóknak akinek van Indonézia, Malajzia, Ausztrália, Új-Zéland és előregisztrál, TestFlight-ban ha szerencséje van, kaphat hozzáférést.

0

Related Posts

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.