Endless Survival. Túlélő játék a Gameloft-tól

Endless Survival

A globális megjelenés előtt a készítők úgy döntötték, hogy megmutatják a készülő játékukat, ami egy túlélő MMO, amihez kapunk egy stílusos trailer videót is.

Aki nem ismerné a Gameloft munkásságát, az a Modern Combat és az Asphalt szériák hallatán rögtön felkapja a fejét, mert nincs olyan ember, aki ne látta volna őket a Play Áruházban, vagy az App Store-ban.

Endless Survival - Frakció választás
Frakció választás

A játék elején becsöppenünk egy fantázia világba, ahol rögtön frakciót kell választanunk, hogy a Tundra vagy a Forest oldalán szeretnénk harcba szállni. A túlélő része a játéknak a már jól megszokott bázis építős, gyűjtögetős, nagyjából olyan, mint a többi tűlélő játéknak. Bázisunkon készíthetjük, javíthatjuk illetve fejleszthetjük fegyvereinket, ruháinkat, felszereléseinket. Érdemes tudni a játékról, hogy CO-OP, így akár pár barátunkkal együtt irthatjuk a különféle teremtményeket.

Grafikailag szép, akadozás nagyon ritka, egyedül az internet kapcsolattal szokott nálam baj lenni, ez leginkább a távoli szerverek miatt lehet. Folyamatosan kapjuk a küldetéseket, ami végig vezet hogy kezdjünk bele és meséli a sztorit is, jutalmul rengeteg loot üti a markunk. De vigyázzunk! Ha meghalunk egy területen, akkor a nyersanyagaink odavesznek, a nálunk lévő fegyvereket és a ruhákat csak korlátozott mennyiségben kapjuk vissza, attől függően mit választunk. Season-ös rendszerre számíthatunk, hozzátartozó, megvehető Battle Pass-el.

https://youtu.be/QAeq7WGN9C4

A játék jelenleg csak a Holland és Fülöp-szigetei felhasználóknak elérhető. Maga a játék még nem végleges, fejlesztés alatt áll, ezért előfordulhatnak hibák, amelyekért felelősséget nem vállalunk!

A játékra a hivatalos oldalán tudunk előregisztrálni:

Endless Survival: Online Co-Op

Amennyiben rendelkezünk Fülöp szigeteki vagy Holland App Store fiókkal, a következő linken tudjátok telepíteni:

Endless Survival App Store

Ha nem rendelkezünk ezen fiókok valamelyikével, nézd itt meg hogyan is kell:

Androidos felhasználóknak egyenlőre csak kézi módszerrel lehet telepíteni. FIGYELEM! A linket mindenki saját felelősségre használja!

Endless Survival APK

Ha nem tudod hogyan kell telepíteni az APK fájlokat, nézd itt meg:

0

Related Posts

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.