A globális megjelenés előtt a készítők úgy döntötték, hogy megmutatják a készülő játékukat, ami egy túlélő MMO, amihez kapunk egy stílusos trailer videót is.

Aki nem ismerné a Gameloft munkásságát, az a Modern Combat és az Asphalt szériák hallatán rögtön felkapja a fejét, mert nincs olyan ember, aki ne látta volna őket a Play Áruházban, vagy az App Store-ban.

Endless Survival - Frakció választás
Frakció választás

A játék elején becsöppenünk egy fantázia világba, ahol rögtön frakciót kell választanunk, hogy a Tundra vagy a Forest oldalán szeretnénk harcba szállni. A túlélő része a játéknak a már jól megszokott bázis építős, gyűjtögetős, nagyjából olyan, mint a többi tűlélő játéknak. Bázisunkon készíthetjük, javíthatjuk illetve fejleszthetjük fegyvereinket, ruháinkat, felszereléseinket. Érdemes tudni a játékról, hogy CO-OP, így akár pár barátunkkal együtt irthatjuk a különféle teremtményeket.

Grafikailag szép, akadozás nagyon ritka, egyedül az internet kapcsolattal szokott nálam baj lenni, ez leginkább a távoli szerverek miatt lehet. Folyamatosan kapjuk a küldetéseket, ami végig vezet hogy kezdjünk bele és meséli a sztorit is, jutalmul rengeteg loot üti a markunk. De vigyázzunk! Ha meghalunk egy területen, akkor a nyersanyagaink odavesznek, a nálunk lévő fegyvereket és a ruhákat csak korlátozott mennyiségben kapjuk vissza, attől függően mit választunk. Season-ös rendszerre számíthatunk, hozzátartozó, megvehető Battle Pass-el.

A játék jelenleg csak a Holland és Fülöp-szigetei felhasználóknak elérhető. Maga a játék még nem végleges, fejlesztés alatt áll, ezért előfordulhatnak hibák, amelyekért felelősséget nem vállalunk!

A játékra a hivatalos oldalán tudunk előregisztrálni:

Endless Survival: Online Co-Op

Amennyiben rendelkezünk Fülöp szigeteki vagy Holland App Store fiókkal, a következő linken tudjátok telepíteni:

Endless Survival App Store

Ha nem rendelkezünk ezen fiókok valamelyikével, nézd itt meg hogyan is kell:

Androidos felhasználóknak egyenlőre csak kézi módszerrel lehet telepíteni. FIGYELEM! A linket mindenki saját felelősségre használja!

Endless Survival APK

Ha nem tudod hogyan kell telepíteni az APK fájlokat, nézd itt meg: