Itt a Spotify Lite!

spotify-lite

A Spotify az egyik legtöbbet használt zenestreaming szolgáltatás a piacon, aminek elkészült a Lite verziója.

Az alkalmazás tesztelése már tavaly elindult, most lépett ki a béta fázisból. Jelenleg 36 régióban elérhető, Magyarország nincs közöttük, még, de alternatív áruházakból mi is be tudjuk szerezni.

A fejlesztők az alkalmazás készítésekor arra törekedtek, hogy minél kevesebb tárhelyet és erőforrást igényeljen használatakor, viszont ne veszítsen a főbb funkcióiból. Körülbelül 10MB tárhelyet foglal, még a rendes változat 100MB-ot. Beállíthatunk korlátozást is, hogy mennyi legyen az engedélyezett adathasználatunk, ez 250 megabájttól egészen 3 gigabájtig, 6 lépésben lehetséges. Ez a korlátozás Wifi hálózatra nem terjed ki. Optimalizálták a hálózatkezelést, így gyengébb lefedettség, rosszabb minőségű hálózati kapcsolat esetén is képes legyen ellátni feladatát. A gyorsítótárt is magunk állíthatjuk be. Menthetünk le zenéket, hogy később meghallgatjuk, de ha fogyna a tárhelyünk, könnyedén törölhetjük gyorsítótárunk. A lejátszóban beállíthatjuk a hangminőséget is. Minimálistól, ami dalonként 0,5MB, egészen a kíváló minőségig, ami akár 5-10MB-ot is foglalhat.

https://www.youtube.com/watch?v=PUOTD-t0xKQ

Ha kiszeretnéd próbálni, csak látogass el az apkpure oldalára.

0

Related Posts

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.