League of Legends: Wild Rift

wildrift

A Riot Games most ünnepelte 10. évfordulóját, így jelentették be a mobilos LoL-t. Na bár nem kaptunk rögtön játszható hozzáférést, azért nézzük mi is hangzott el.

A mobilos LoL, a League of Legends: Wild Rift nevet kapta. A kiadó figyelmeztetett, hogy ez nem egy PC-s port, hanem egy alapoktól elépített, hordozható készülékre tervezett MOBA. Így crossplay lehetőség nincs, meglévő fiókunkból skineket nem hozhatunk át és nem is játszhatunk PC-s barátainkkal. Megkapjuk majd a Teamight Tactics módot is, viszont azt külön alkalmazásként. Mobilok mellett meg fog jelenni konzolokra is. A legtöbbünk már játszott vele, vagy látta, így nem mennék bele hogyan is működik, de berakok egy videót, ha véletlenül kimaradt volna a játék.

A zárt alfa és béta tesztelés még az idén elindul kínában, 2020 végéig már világ minden részén elérhetővé válik a játék. Addig is lehetőségünk van előregisztrálni a Google Play áruházban, Apple Store-ban jelenleg nincs erre lehetőség.

Megkaptuk milyen készülékre lesz szükségünk a játékhoz:
Android alatt körülbelül egy Samsung Galaxy A7 készülék: 1GB RAM, Qualcomm Snapdragon 410, Adreno 306 GPU.
iOS-es készülékeknél minden 5s-től újabb készüléket támogatni fog.

League of Legends: Wild Rift
0

Related Posts

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.