Legends of Runeterra

LegendsOfRuneterra

A Riot Games a Wild Rift mellett egyéb játékokat is bejelentett, illetve utalt rá hogy készül. Többek között ilyen a Legends of Runeterra, ami a kártyajátékok bázisára szeretne betörni.

A Hearthstone mellett nem lesz egyszerű labdába rúgnia a Riot Games-nek, az egyszer biztos. Magában a játékban felbukkannak a League of Legends közismert helyei és természetesen bajnokai. Új kártyákat úgy szerezhetünk, hogy egy régióban(Demacia, Noxus, Freljord, Piltover, Zaun, Ionia, és a Shadow Isles) elkezdünk játszani és ahogy kapjuk a tapasztalati pontokat, teljesítjük a különböző küldetéseket, úgy kapunk majd kártyákat.

A fejlesztők külön kiemelték, hogy a játékban mellőzik a külön megvásárolható csomagokat, ahonnan véletlenszerűen kaphatunk lapokat. Természetesen lesz kártyavásárlásra lehetőség, amit wild card-ok, illetve shard-ok felhasználásával tehetünk meg. Ha már sok kártyát és taktikai lehetőséget megszereztünk, akkor vár ránk a Ranked mód.

Ízelítőnek, a Gamestar.hu által fordított és feliratozott verziót berakom ide.

Az előzetes regisztráció elérhető a https://playruneterra.com/en-us oldalon. Ha nincs Riot elhasználónk, akkor hozzunk egyet létre, ha PC-n szeretnénk játszani. iOS-ről nincs információnk, androidra a lenti linken tudtok előregisztrálni.

Legends of Runeterra
Developer: Riot Games, Inc
Price: Free
0

Related Posts

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.