LifeAfter – Hogyan indítsd(Android)

bfe08-15519900592127-800

A NetEase Games multiplayer túlélő játéka a LifeAfter most már angol nyelven is elérhető. Tengerentúlon már elérhető, a fejlesztők ígérete szerint hamarosan hozzánk is megérkezik. Beszerzéséhez, elindításához olvass tovább…

A LifeAftert az APKPure.com oldalon tudod letölteni. Miután sikerült letölteni és telepíteni, nincs más dolgunk mint bemenni a beállításokba, megkeresni a nyelv és bevitelt, majd hozzáadni az angol nyelvet és beállítani alapértelmezettnek. Ajánlott United States(Egyesült államok) kiválasztása. Ezek után már indíthatjuk is a játékot, nem fog hibát írni.

Fontos megjegyezni hogy a szerverek nagyon tömve vannak, így előfordulhat hogy nem enged be, vagy laggol a játék, a fejlesztők dolgoznak rajta folyamatosan.

Ezeket is nézd meg:
APKPure kisokos
APK fájlok telepítése

0

Related Posts

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.