Megjelent a Call of Duty: Mobile

call-of-duty-mobile

Október elsejétől, hivatalosan is elérhetővé vált mindenki számára Androidra és iPhone-ra a Call of Duty: Mobile. Olyannyira népszerű lett, hogy első napon sikerült megtölteni az összes elérhető szervert és megfektetni azokat.

A Call of Duty: Mobile-ról először 2019 márciusában hallottunk, továbbá az Activision, mint kiadó kijelentette, hogy a jövőben szeretnének még több mobilos játékot fejleszteni. Magát a játékot a Tencent studió készíti, akik rengeteg tapasztalattal rendelkeznek az ilyen többjátékos mobiljátékok terén.

A játék a Modern Warfare és Black Ops sorozatokból ismert kedvenc karaktereinket is felvonultatja, mint megtudtuk az Activision bejelentéséből. A Black Ops-ból visszatér Alex Mason és David “Section” Mason, a Modern Wardare-ból John “Soap” McTavish, Simon “Ghost” Riley valamint John Price. Ígéretet kaptunk a kiadótól hogy a Ghost-ból is feltűnik majd Thomas A. Merrick, illetve a későbbiekben további karakterekre is számíthatunk.

A CoD sorozat legkedveltebb térképein harcolhatunk mint a Nuketown, Crash, Hijacked, Killhouse, Crossfire. A Battle Royale mód több térkép összegyúrásából készült.

A Battle Royale mód, mihelyt elértük a 7-es szintet, elérhetővé válik. Ez a mód cseppet eltér az alap játéktól, ugyanis itt nem személyeket, hanem osztályokat különböztetünk meg. Van a Defender, Mechanic, Scout, Clown, Medic és Ninja. Bármelyiket választhatjuk és mindegyiknek van egyedi képessége. Van FPP és FPS mód is. Lehetőségünk van járműveket vezetni, hogy könnyebben tudjunk mozogni a térképen.

Játszhatunk android emulátoron is a játékkal, ilyenkor olyan emberekkel dob össze a meccsben, akik szintén emulátor segítségével játszanak, hogy egyenlő esélyekkel induljunk.

A játék sikerét egyértelműen jelzi, hogy 5 nap alatt több mint 35 millióan töltötték le. Ha te is szeretnéd kipróbálni, az alábbi linkeken elérheted a saját platformodon.

‎Call of Duty®: Mobile
0

Related Posts

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.