Poweramp 3.0 – A legjobb zenelejátszó Android-ra

Poweramp

Egyre elterjedtebbek a zenei streaming szolgáltatások, rengetegen használják és egyre népszerűbbek. Vannak akik megmaradtak az offline zenei tárolásnál, azok biztosan oda-vissza átkutatták a Play áruházban található zenelejátszókat. Egyik ilyen amibe a legtöbben belefutottak, az a Poweramp-ba, aminek most átnézzük az új, 3.0-ás verzióját.

A Poweramp az egyik legrégebbi és legismertebb zenelejátszó. Rengeteg funkcióval, testreszabási lehetőséggel bír, amik az új verzióval tovább fejlődtek. Maga a program fizetős, körülbelül 1400 forintba kerül, ami teljes mértékben megéri, ám ha kételkedünk, van lehetőségünk a programot letöltve 14 napos próbaidőre, amiben minden egyes funkcióhoz hozzáférünk. Megújult a felhasználói felület, új audió motort kapott, új DSP-t, frissített equalizert és sok egyéb mást.

A Poweramp testre szabhatósága messze felülmúlja a Play áruházban megtalálható zenelejátszók nagy részét. Alapértelmezetten kapunk egy Világos és egy Sötét témát, aminek a megjelenő gombjait, animációkat testre szabhatjuk. Van lehetőség további, külső forrásból származó témák hozzáadására.

Maga a felület könnyen átlátható, könnyen kezelhető és nagyon fluid. Egy pillanatig sincs az az érzés hogy mire is vagy hova kell nyomni.

A fejlesztők rengeteg előre elkészített vizuális hatásokkal látták el a lejátszót, amiket mi is testre szabhatunk. A beállítások csoportokra van rendszerezve, könnyen megtaláljuk amire szükségünk van.

A Poweramp saját audió dekóderrel rendelkezik, így elhagyhatjuk a gyári Android API-ját. A dekóder minősége kiváló, hangminőségbe nem lehet belekötni. A legjobb eredmény eléréséhez, természetesen ajánlott egy jó minőségű fül-, vagy fejhallgató használata, pár ezres eszközöknél nem feltétlen kapunk hallható minőségjavulást egy gyári lejátszóhoz képest.

Mindenféleképpen érdemes kipróbálni, 14 napos ingyenes használat alatt eldönthetjük, érdemes-e megvenni a teljes verziót. Magát a lejátszót és a hozzá tartozó Unlockert a lenti linkeken megtaláljátok.

Poweramp Music Player (Trial)
Developer: Max MP
Price: Free
Poweramp Full Version Unlocker
Developer: Max MP
Price: 1 400,00 Ft
0

Related Posts

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.