Team Fight Tactics Mobile – Elindult a zárt béta

tftm

Egyes kiválasztott kontinenseken, kiválasztott szerencsés emberek már tesztelhetik a Riot által készített Team Fight Tactics játékot a telefonjukon. De semmi para! Elhoztam nektek is!

Első lépésként ha nem lenne, hozzunk létre egy EUNE vagy OCE(Óceánia) felhasználót. Erre szükségünk lesz a belépéshez. https://signup.eune.leagueoflegends.com/en/signup/index#/

Második lépésként töltsük le és telepítsük(Ismeretlen forrásból való telepítést engedélyezzük ha kéri) a következő APK fájlt: TFT Mobile. Maga a fájlt 45MB, feltelepítve még letölt több mint 800 megányi adatot.

Harmadik lépésként egyszerűen csak lépjünk be az EUNE vagy OCE felhasználónkba, adjunk a profilunknak egy nevet és már kezdhetjük is a tutorialt.

A TFT Mobile telepítője bevizsgált, nem tartalmaz kártékony programot, ennek ellenére az esetlegesen felmerülő hibákért, károkért felelősséget nem vállalunk!

Minimális hardverigény:
– Android: 5.0(Lollipip) és 2GB ram.
– iOS: iPhone 6S és újabb.

A játék várhatóan Márciusban fog megjelenni hivatalosan.

TFT
0

Related Posts

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.