Youtube vanced: a kiváló alternatíva

Youtube Vanced

Annak aki sűrűn használja a YouTube-ot, meglehetősen zavarő lehet a rengeteg reklám a videóban. Számítógépen viszonylag egyszerűen blokkolhatjuk. Androidos készüléken, böngészők nagyon kevés százaléka tud reklámblokkolót használni és meg kevesebb ami működik is. De mit tehetünk ha nem szeretnénk reklámokat nézni? Előfizethetünk a YouTube prémium szolgáltatására. Vagy használjuk a YouTube Vanced-et, mint alternatívát.

A YouTube Vanced amellett hogy ténylegesen eltűnteti a zavaró reklámokat, hallgatjuk a háttérben, lezárt kijelzőnél is. Vannak rengetegen akik már hallottak a programról, de a telepítése nem volt egyszerű, ezért sokak nem is foglalkoztak vele. Így a fejlesztők készítettek egy alkalmazást, ahol könnyedén beállíthatjuk és letölthetjük a szükséges dolgokat.

Itt szeretnék megosztani egy oldalt, ez nem más mint a SymPDA Android Blog, ahol Gidano nevezetű ember él és fordít Androidos appokat. A YouTube Vanced menedzsert is lefordította, így az oldalán keresztül letölthetitek.

YouTube Vanced letöltése

Az apk-t letöltjük, telepítjük majd indításnál egy egyszerű képernyő fogad minket. Fent találunk egy Nincs root és root gombokat. Aki nem tudja mi az, az válassza a nincs root gombot, aki tudja, az meg el tudja dönteni hogy van-e. Más választás híján a MicroG felirat mellett lévő Telepítés gombra koppintsunk, engedélyezzük az ebből a forrásból való telepítést. Ha megvagyunk, aktívvá válik a Vanced melletti telepítés gomb is. Rákoppintva feljön hogy milyen témát szeretnénk használni, Világos – sötét vagy világos – fekete. Amoled kijelzős felhasználóknak ajánlott a világos – fekete opció. Tovább lépve kiválasztjuk nyelvet, van magyar, feltelepül és már használhatjuk is.

0

Related Posts

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.