Rush Wars – Bemutatkozott a Supercell új játéka

rushwars

A Clash of Clans, a Clash Royale és a Brawl Stars készítője, a Supercell bemutatta a legújabb játékát, a Rush Wars-t. Maga a játék egy PVP, stratégiai, tower defense megoldásokon alapuló játék.

A játékban létre kell hoznunk egy bázist, felszerelni egységekkel stb és ilyen ellenfél által készített bázist kell lerombolnunk, hogy megszerezzük az aranyukat. Az így megszerzett aranyból tudjuk fejleszteni bázisunk, egységeinket.

A játék Augusztus 26-án indult el Kanadában, Új-Zélandon és Ausztráliában. Globális elérhetőségről egyenlőre nem tudni semmit, remélhetőleg nem fog addig tartani mint a Brawl Stars-nál.

A játék elérhető iOS-re és Android-ra is. Ha iOS-en akarod játszani, akkor a következő leírás szerint hozz létre egy iTunes fiókot és ha rákeresel a Rush Wars-ra, már töltheted is.

Android-nál először is töltsünk le egy VPN szolgáltatást, lehet az TunnelBear, Turbo VPN stb. Ha meg van a VPN, nyissuk meg és válasszuk ki a Kanadai régiót. Ha sikerült csatlakozni, menjünk a Beállításokba, Google (szolgáltatások), Google-fiók, tappolj a nevedre és a felbukkanó ablakban válasszuk a Másik fiók választása opciót. Itt létre kell hoznunk egy új fiókot, miközben végig be van kapcsolva VPN. Ha kész vagyunk, a Google Play áruházban válasszuk ki a most létrehozott fiókunkat, keressünk rá a Rush Wars-ra, töltsük le, indítsuk el. Ha lemegy a tutorial, összekapcsoltuk a játékot a Play fiókunkkal, onnantól kezdve nem kell a VPN, csak simán indíthatjuk a játékot.

Remélem tudtam segíteni ezzel a kis leírással, jó játékot mindenkinek.

0

Related Posts

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.