LifeAfter – Hogyan indítsd(iOS)

lifeafter-ios-android-wilderness

A NetEase Games túlélő játéka elérhető az iOS-es tulajdonosoknak is, amennyiben legalább egy iOS 9-et futtató készülékük van. Az Android-os felhasználókkal ellentétben, itt nem elég egy nyelv átállítás, viszont megpróbálom a lehető legegyszerűbben bemutatni ennek a menetét.

1. Lépés

Mielőtt belekezdünk, szükségünk lesz egy új email címre. Erre leginkább ajánlott a Google – Gmail levelezője. Amennyiben van másodlagos email címünk, használhatjuk azt is. A legfontosabb, hogy legyen olyan címünk, amire be tudunk lépni, illetve nincs regisztrálva az Apple rendszerébe.

2. Lépés

Az iOS-es készülékünkön lépjünk ki a fiókunkból, ha be vagyunk jelentkezve. Ehhez lépjünk be a Beállítások-ba, koppintsunk a felhasználónkra, majd legalul válasszuk a Kijelentkezés gombot és adjunk meg a jelszavunkat.

3. Lépés

Most hogy kijelentkeztünk, létre kell hoznunk egy Apple ID-t. Böngészőben nyissuk meg az appleid.apple.com-ot, ezt lehet számítógépen, illetve telefon, ipad-en is, kinek hol a szimpatikusabb. A regisztrációs űrlapot töltsük ki, akár valós névvel, születési dátummal. Lényeg, hogy az Ország/Régió az Egyesült Államok vagy Kanada legyen. Nekem Kanadai ID-m van, illetve elég sok iOS-es alkalmazás első tesztelői a kanadaiak, érdemes azt választani. Email címnek használjuk az Első lépésben létrehozott fiókunkat. Levélben megérkezett 6 számjegyű kódot írjuk be és mehetünk is tovább.

4. Lépés

Következő lépésnél a fizetési mód legyen None. Vegyük elő a fakenamegenerator oldalt, válasszuk ki a nemünket, a Name Set az legyen American, a Country meg Canada. Ez alapján töltsük ki a mezőket a lenti kép alapján. Figyelem! A képen található generált személyt ne használjuk, kizárólag a saját magunk által létrehozottat! Ha mindent jól csináltunk, nincs más dolgunk mint az elkészült felhasználóval belépni, App Store-ban keressük meg a LifeAfter-t és telepítsük. LifeAfter iOS link.

5. Lépés

Miután letöltöttük, indítás előtt menjünk be a Beállítások-ba, Nyelv és régió, a Régió-t állítsuk be Egyesült Államok-ra és már játszhatunk is.

Ha ügyesek vagyunk, az egész folyamat nem tart 15-20 percnél tovább, ebben benne van az email cím készítés. Remélem tudtam segíteni és jó játékot.

0

Related Posts

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.